no juuh, on vissiin vähän aikaa vierähtäny eikä blogi ole päivittyny, tässä vaiheessa voidaan kai jo puhua eilittämisestä... no mutta älkääpä luulkokaan, että tää tähän päättyis! kyllä, vielä on tarinata tulossa, ja kuveja, ja mitä vielä!!! ja mä muuten olen sitä mieltä, että pradan kengät pitää kuvauttaa ja päästää ne blogin kautta päivänvaloon! jonskuuu!!!

434851.jpg
uuh ja aah! Buenos Aires! mikä ihana kaupunki!
434856.jpg
tinsku otti ja vanheni 13. helmikuuta...
sitä surimme (ilmaisella) ravintolaillallisella
(meille ilmaisen) punaviinin ääressä...

ja siis mitä mitä mitä! argentiinalaiset miehet!!! UUUUUUUH!!! siis hei pohjolan pojat, ottakaa noista komistuksista mallia, ne nimittäin todella osaa tyylikkään flirttailun!!! ja ASENNE on tärkein!!! naiset OVAT prinsessoja, jokainen omalla tavallaan ;)

Vaikka nyt ihan käytännön esimerkki: Tyylikäs, KOMEA, nuori mies, pukeutuneena ERITTÄIN hyvin istuvaan pukuun, kävelee vastaan kadulla. hän puhuu puhelimeensa, mutta jonskun kohdalla laskee puhelimen korvaltaan, katsoo suoraan silmiin, kertoo miten taivaallisen kauniit jonskun silmät hänen mielestään ovat (heh... "ovat kuin tähdet, eivät toki yhtä kirkkaat mutta yhtä kaukana toisistaan...") (no ei se äijä tietenkään noin sanonu, toi oli ihan vaan tinskua...), ja tän mukavan ja miellyttävän kohteliaisuuden jälkeen tyyppi otti ja laitto puhelimen takas korvalleen ja jatko matkaansa sekä puheluaan. ja M.E.K. sen kun raiku...

tästä puolen korttelin päästä vanha charmantti herrasmies pysähtyi antamaan meille katua, kun oli vähän ahtaampi paikka. tinsku meni edellä, ja hups, vanha herra osasi niiin miellyttävästi ja ystävällisesti suorittaa tämän tienannon, että hoh hoh, polvet meni muusiksi... ja jonsku huutaa takaa, että jumalauta tiina, toi vanha äijähän flirttaili sun kanssa ihan kympillä... no niin teki!!!!

ja kun joka kulman takaa puskee esiin toinen toistaan upeempaa ilmestystä, niin pitää välillä väkisin muistuttaa itseensä laittaan leuka takas paikoilleen... välillä se tippu jonnekin polviin saakka... M.E.K.!!!