Lima on siis nahty ja matkamme jatkui Nazcan kaupunkiin jossa voi nahda supersiistit ja kylmiavareita aiheuttavat Nazca linesit! Limassa hypattiin 21:00 dosaan jonka oli maara olla Nazcassa kolmen aikaan yolla, aateltiin etta olis siina sitten hyva nukkua eika ees tarvis hotlaa hankkia ku suoraan vaan johonkin puistonpenkille venaamaan aamunkoittoa! No saatiinpa nukuttua, juuri kun oli uni tullut herattiin ihan helvetinmoiseen meteliin joka tuli ylapuolellamme olevista kajareista. Bussissa oli leffatuokio keskella yota, ja kaikki ok jos olis ollu edes joku kiva leffa mutta ei, joku helvetin vanha jenkkigansta leffa ja viela dubattu epsanjaks....

Eika se bussi mitaan kuutta tuntia kestanyt, vaan lahemmas 8 tuntia kuin joka prkleen slummissa oli pysahdyttava paastamaan paikalliset kapustelijat myymaan salmonellaleipia ja hanavetta...hohhotihoijjaa! No perille paastiin, oltais kylla jatkettu ellei oltais sattumoisin heratty oikealla pysakilla....saatiin taksi ja hotla heti pysakilla, huonommin olis meinaa voinnu kayda ku myohemmin aateltiin etta kaks blondia  5 aikaan aamuyosta ihan unenpopperossa eramaassa olis ollu oiva ryostonkohde.

Seuraavana paivana aikainen heratys ja Nazca linesit! Aamupala kuului hintaan, mutta oli mielestamme hieman niukka joten heti kun kaffilan mamman silma valtti, pyydettiin siivoojalta pari sampylaa lisaa ja hiivittiin menemaan. Jotta saisi oikean kuvan Nazca lineseista, on otettava pienlentokone ja tsekata ne ilmasta. Ihan mahtava kokemus, miuten on mahdollista etta kyseiset merkit oltais tehty ilman modernia tekniikkaa tai ilman ulkopuolista (avaruusolioiden) apua?? Lentokapteeni puhui neanderthal englantia joten jutuista meni 99% yli hilseen, piloottimme halusi myos machoilla ja paatti vetaa parit extrakurvit ja tiukat kaannokset ilmassa....oli laatta tosi lahella..

Ennen kiirastulen lailla polttavaa bussikyytiamme Ican kaupunkiin kavimme paikallisessa rakalassa paivan menyylla, á 1 ege. Hintaan sisaltyi litran lihakeitto+valinnainen lammin ateria+juomat...tiukkaa teki, mutta jos halvalla/ilmatteeks lahtee niin on syotava!

Vitsi taalla on muutenihan hulluna takseja ja ne on ihan sikahalpoja!! N. 20 minuutin matkasta maksat egeissa n. 1,50!! jos taksi olis edes pikkasen halvempi suomessa niin luvattais tinksun kanssa siirtya kokonaan omasta autosta taksiin!

Mut nyt ollaan aivan mahtavassa Huacachinan hiekkadyni osasiksella ja on aika testata surffitaitoja hiekkadyyneilla!

Chauuuuu