Saavuttiin siis guatemalan lentokentalle ihan jarkyttavassa darrassa! koko lentomatkan viereinen daami jutteli nachoista ja tacoista ja meikalaisille kehittyi melkoinen nalka....kentalla sitten bongattiin matkaseuraa ja ajettiin viis henkee+viis isoa matkalaukkua+kissanlaatikko antiguan pikkukylaan. Antigua on kiva kaupunki tulivuoren juuressa, uskomaton sekoitus vanhaa ja uutta, paikalliset kavelevat inkkarivaatteissa ja syovat mc donladsissa...mielenkiintoista. Loydettiin aivan loistava hostellikin, 5 dollaria/yo, eli ei tosiaankaan hinnalla pilattu. Tinsqua vahan pelotta valilla kun kadulla kuuluu "ilotulitus" aania...sanoin etta ei hataa, ei ne meita koyhia opiskelijoita ammu, tosin ei oikein nayta mimmi rauhoittuvan... (tiina kommentoi: siis máhán olen tunnetusti _hieman_ paukkuarka... ja kun ONHAN noilla noita pyssyjá ja kaikkia muita aseita... =S )
 
tanaan lahettiin kuolemankyydilla vuorten yli panajacheliin ja siita veneella santiago de atitlanin kalastajakylaan. Ensimmaista kertaa pitkaan aikaan oli kirjaimellisesti kusi sukassa!! kuski ajoi kuin hullu kapeilla vuoristoteilla ja kun ikkunasta kattos ulos nakys pelkkaa suoraa pudotusta 2km....lahelta piti tilanteita oli n. 99% matkasta, kuski kun innostui ohittelemaan rekkoja...iiiks (t: nukkuminen on aina hyvá vaihtoehto sillon kun pelottaa! silmát kii vaan, ja kohta ollaan perillá! ...muks muks... minákó táállá heittelehdin pitkin hiacen seiniá¿?...minen autoista niin kaamian palijo tierá, mutta tán páiván toyota kyllá veteli viimeisiáán, hajusta ja moottoriáánistá páátellen. Ja ihan pakko táhán váliin vielá todeta, miten irvokkaalta náyttáá tuolla keskellá-ei-mitáán-ainoastaan-kurjuutta -alueella kauas loistavat Pepsi-, CocaCola- ja Esso-valotaulut...)

tultiin juuri takasin hostellille ja nyt muut reppuilijat hengittaa mun niskaan netinkayttoaikeissa...eli jatkan lisaa huomenna!
terkkuja kaikille,
jossu

t: ja multa kanssa! =)

p.s tanaan happy hourin aikana drinkit 20 senttii...screw juuuuuuuuuu!!
ps2: tiina: nyt on sitten tuk-tuk-tsuk-tsuk-mopotaksikyytikin koettu... huh!!! melko vatkain!!!
ps3: j&t: náá on nyt sit molemmat muuttunu valkoihosista punanahoiksi... tai siis láhinná kai muistutetaan keitettyjá rapuja...
ps4: kuvia tulossa!