10 days to go!! countdown!!

Matka lähestyy ja mulla on ollu ekaa kertaa tänään vähän matkakuumetta, tai siis ennemminkin ihan helvetin helpottunut olo siitä että pääsee tästä läävästä vähäksi aikaa tuulettumaan. Toivon että kuuden viikon poissaoloni saa tuttavani, työkumppanini ja turun portsarit unohtamaan kaikki syksyn spedeilyt, tämä aikuinen ihminen kun ei osaa lainkaan käyttäytyä ja aina on kuljettava pitkin seiniä sydän kurkussa. Etelä amerikassa kukaan ei tunne mua....ainakaan vielä, olen kyllä silti suunnitellut jättäväni lähtemättömän vaikutuksen ja leimani sillekkin mantereelle. Raha asiat taas vähän huolestuttaa kun tuli tuo luottokortti lasku taas "ihan yllärinä", kyllä menee sedulat sun muut diskotekit miinukselle kun tämä tuhlaaja vaihtaa maisemaa. Kaikkien opiskelijoiden onneksi on olemassa Suomen valtio joka mielellään sponssaa elämääni sillä aikaa kun teen tärkeetä kenttätutkimustani "E-amerikan ihmiset (eli miehet) ja kulttuuri (yöelämä)".
Mä ja Tinsku ollaan tod. ansaittu tää loma! Nyt on aherrettu ihan pirusti koulun ja työn kanssa ja sitäpaitsi naamat on jo niin kuluneet täällä turkusessa että on aika mennä uusille apajille!
Ostin huutonetistä ittelleni halvan rinkankin, vaan 50 egee siinä missä kaupoissa sama setti maksaa lähes toistasataa, ja nyt täytyy kokeilla miten mun kaikki korkkarit, meikit, pikkupikkutopit , epilaattori ja hiustensuoristin mahtuu mukaan. Bikinit jää tänne, e-amerikka on tunnettu topless ja nudisti rannoistaan, hirveeltähän ne bikiniraidat muutenkin näyttää!
Nyt syön vielä viimeset HK:n siniset ja soitan 10. häirikköpuheluni conan o brienille, se on nähtävä kun kerran nykiin mennään!!
tico tico tico tico

jonsku