Tássá onkin mennyt páivá pari, eiká oo ehtiny kirjotteleen... Ollaan Costa Rican Jacossa, aikas kiva mesta =)

Playa El Tuncosta saatiin (tietenkin!) diplari-chevy-kyyti lentokentálle, ja El Salvadorista lento Costa Ricaan. Biitsin paikalliset oli sitá mieltá, kun kyytimme saapui, ettá ei tytót, ei tuo taida olla teidán kyyti kun siiná on nuo diplomaattikilvet... Eiku oho, oli se meille!!

Oltiin yksi ilta ja yó Costa Rican páákaupungissa San Josessa, jossa oli kylmá!! Jonsq-parka oli vielá just iskeny hiusvárin pááhánsá, kun ilmeni, ettá majapaikkamme suihku on kelvoton. Tinsq juoksi pariin otteeseen valittamaan aiheesta, mutta Jonsq joutui kehittelemáán vesipullosta MacGyver-ratkaisun ongelmaan sillá válin kun respan aneemiset áiját vaan totee, ettei asialle voi mitáán.

Bussimatka Jacoon oli aika elámyksellinen, rinkka sylissá nukkuminenkin tuli koettua. (Siis oikeesti!!! mistá sitá unta riittáá...???) Onneksi Jaco on lámmin, ellei jopa kuuma, alkoi jo paleltaa "kylmássá" páákaupungissa (ei vissiin ollu ku jotain 27 astetta...), ei hátáá, Jacossa tarkenee!!!

JA NYT SEURAA TÄRKEÄ TIEDOTE:

Me mimmit OLLAAN SURFFAREITA!!! Enáá ei tunneta alemmuuskompleksia saksalaispimujen marssiessa lauta kainalossa meidán ohi, sillá ME OSATAAN SURFFATA. Táhán saakka ollaan kyllá kerrottu surffailevamme, mutta ei olla tarkennettu, ettá láhinná netissá. Nyt me TODELLA osataan surffata!!! Siis ihan oikeilla aalloilla!!! Táá Costa Rican Jaco on váhán aloittelijaystávállisempi táhán aikaan vuodesta kuin El Salvador. Ei meillá menny ku vartti kun jo seistiin laudalla ja SURFFATTIIN!!! (Oltas varmaan seisty siiná jo aikasemminkin, jos oltais TAJUTTU, ettá (helevetti, miká NAMU! Hánestá lisáá myóhemmin...) ope haluaa meidát saman tien pystyyn laudalle. Ihan tyytyváisená vaan makoiltiin laudalla, ja ajelehdettiin rantaan... Aaa... Mutta voi ettá me oltiin hyviá!!! Ihan todella!!! ;)

jossu: tahan valiin opettajasta, arvatkaa oliko pokassa pitelemista kun herra surffari-renttu adonis punnertaa pylly pystyssa surffilaudan paalla jalkojemme juuressa ja selittaa huonolla englanilla "zo zi veev kam zands djuu app battom"...siis mita? "djuu anderstood?"...voin kertoa etta meni ihan totaalisen ohi koko se teoria osuus, oli nimittain aika paljon muuta kattelemista siina herrassa...mieleeni painui erityisesti sellanen kivannakonen nimmaritatska vasemassa alakyljessa, n. 10 cm kylkiluista alas....tarkalleen siis!

tiina: táá ope oli todella miellyttáván oloinen henkiló! (meni samaan sarjaan miellyttávyydessá kuin Roots-campingin omistaja El Salvadorissa) Teoriaosuus meni just tolleen, ettá yritin kyllá ymmártáá, mutta sitten piti pyytáá jonesilta káánnóstá, kun espanjassani on vielá joitain pieniá puutteita. Ai, mitá, eikó se ollutkaan espanjaa???¿¿¿ Englantia???¿¿¿ no eniwei, voisko joku káántájá káántáá ;)

Tinsq veti alussa JanetJacksonit, kun oli tárkeempáákin tekemistá ku miettiá, onks simmarit kunnolla páállá vai ei. Ihmetteli vain, miks Jonsq huutaa ku palosireeni jossain kauempana, ja kerkes huomata láhistóllá plutineitten játkien ihailevat katseet ("vitsit, má tod. OSAAN surffata, ja noi játkátki sen jo huomas"...shit!)

No joo, mutta oltiin siis oikeella surffitunnilla. Aluksi teoriaa, ja mehán keskityttiin. "Ai mitá se kysy?" "Huomasiksá ton tatskan? Mikáhán nimmari se on?" "Eiká noi muutkaan kuvat pahalta náytá"